Με τραπεζική κατάθεση:  Υπάρχει η Δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η μέσω της Υπηρεσίας web banking

ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ (ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ) ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ

Θα πρέπει να λάβουμε όλο το ποσό καθαρό χωρίς κρατήσεις διαφορετικά δεν θα προχωρήσει η παραγγελία σας.Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα θα πρέπει όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης, ή και οι δύο) να επιλέξετε (Αποστολέας).

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣGR29 0171 1830 0061 8314 3332 038
 EUROBANKGR94 0260 2690 0009 0020 1136 195

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΠΑΡΩΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στο info@mobit.gr .Εμείς, με το που θα λάβουμε το αντίγραφο πληρωμής θα αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο info@mobit.gr  την απόδειξη της κατάθεσης.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει. και έχει επιπλέων Χρεωση + (2,5€)


Πληρωμή μέσω PayPal

Η εταιρεία μας υποστηρίζει ασφαλείς πληρωμές μέσω της γνωστής υπηρεσίας PayPal.

Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της PayPal όπου ο χρήστης ολοκληρώνει την πληρωμή του με μια κίνηση. Η χρέωση γίνεται στο PayPal του πελάτη.

Αν το PayPal απορρίψει την πληρωμή ή αρνηθεί να δώσει την εξουσιοδότηση στο mobit.gr για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί το τελευταίο υπεύθυνο για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας.

Το mobit.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια στο βαθμό που έχει την δυνατότητα, συμμορφώνοντας με τον κανονισμό GDPR και λοιπούς νόμους, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια σε βάρος του χρήστη.

×
×

Cart